πίσω στην πρώτη σελίδα
επικοινωνείστε μαζί μας
 

Αγαπητοί Συνεργάτες,

Ευχαριστούμε που επισκέπτεστε τις σελίδες μας.

Στις σελίδες μας θα βρείτε μία πλήρη παρουσίαση της εταιρείας μας και των οίκων με τους οποίους συνεργαζόμαστε.

Η «Θ. Χ. Ξανθόπουλος & ΣΙΑ Ο.Ε.» ιδρύθηκε την 01/01/1998, όντας η φυσική συνέχεια των δραστηριοτήτων του Ιδρυτή της εταιρείας Θέμη Ξανθόπουλου στον χώρο των νημάτων από το 1971.

Σκοπός της εταιρείας μας είναι η προώθηση και πώληση πρώτων υλών και μηχανημάτων παραγωγής, πάντα σε ό,τι αφορά τα νήματα και τις διάφορες τελικές τους χρήσεις, αλλά και η όσο το δυνατόν αποτελεσματικότερη αξιοποίηση των γνώσεων και εμπειριών μας προς όφελος των συνεργατών - πελατών μας.

Η εταιρεία μας αποτελείται από τον ιδρυτή της, Θέμη Ξανθόπουλο, και τους Χάρη Ξανθόπουλο (Μηχανολόγο Μηχανικό, Beng, UWCC) και Γιάννη Ξανθόπουλο (Οικονομολόγο, ΑΣΟΕΕ, ΔΕΟΣ).

Σήμερα η εταιρεία μας είναι γνωστή για την ποιότητα και το κύρος των υπηρεσιών που προσφέρει, αλλά και για το ευρύ φάσμα κλωστοϋφαντουργικών - βιομηχανικών πρώτων υλών και μηχανημάτων που αντιπροσωπεύει, αυξάνοντας κάθε χρόνο τον κύκλο εργασιών της, προσθέτοντας συνεχώς νέους πελάτες και νέα προϊόντα.

Είμαστε σίγουροι ότι κάποιο από τα προϊόντα μας θα γίνει η αφορμή μιας στενής και μακράς συνεργασίας μεταξύ των εταιρειών μας.

Θα χαρούμε να γίνουμε συνεργάτες σας, και σας καλούμε να αξιοποιήσετε μαζί μας την ποιότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών μας, πάντα στο κλίμα πλήρους εχεμύθειας που διέπει τις σχέσεις μας με τους συνεργάτες μας.