Ξανθόπουλος Αντιπροσωπείες - Filkemp - Μισινέζες, Πετονιές
άλλα βιομηχανικά νήματα
πίσω στην πρώτη σελίδα
επικοινωνείστε μαζί μας
γνωρίστε ποιοί είμαστε
  

Όντας η συνέχεια της "Hoechst Portuguesa" η Filkemp συνεχίζει την παραγωγή των υψηλής ποιότητας μισινέζων Perlon.

Αναγνωρισμένες ως οι κορυφαίες στο είδος τους, οι μισινέζες PERLON μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες σας για όλες τις χρήσεις.

Θα χαρούμε να γίνουμε συνεργάτες σας.

Εμπορικό Ψάρεμα Οκτώ (8) διαφορετικοί τύποι μισινέζας (πετονιάς) βρίσκονται στην διάθεσή σας.

Με την στενή μας συνεργασία με τους χρήστες, και σε ακολουθία των μεμονωμένων απαιτήσεων, είμαστε σε θέση να προσφέρουμε μία πετονιά που να ανταποκρίνεται πλήρως στις απαιτήσεις σας.

Υψηλές αντοχές, μαλακότητα και διαφάνεια είναι τα κύρια χαρακτηριστικά των προϊόντων μας.

Σπορ Ψάρεμα Η γκάμα των μονόινων PERLON συμπεριλαμβάνει περισσότερα από δώδεκα προϊόντα για σπορ χρήση, συμπεριλαμβάνοντας και πετονιές  προδιαγραφών I.G.F.A.

Προσφέρουμε πετονιές διαμέτρων από 0,08 mm μέχρι 2,00mm, γνωστά για την υψηλή γραμμική και στρεπτική (κόμπου) αντοχή τους, ανώτερη αντοχή σε τριβές, ελαστικότητα και μαλακότητα, καθώς και εκπληκτική καθαρότητα.

Κατά παραγγελίαν πετονιές με τα δικά σας χρώματα και λογότυπα είναι επίσης διαθέσιμες.

Δύχτια Αλιείας Μπορείτε να διαλέξετε μεταξύ τεσσάρων διαφορετικών βασικών χρωμάτων (φυσικό, πράσινο, γκρι και πορτοκαλί) σε διαμέτρους από 0,20 mm έως 0,90mm.

Τα ανώτερα χαρακτηριστικά όπως συρρίκνωση, επιμήκυνση, υψηλή αντοχή στον κόμπο και ειδική επεξεργασία επιφάνειας βελτιστοποιούν την απόδοση των μηχανών σας και την ποιότητα των δυχτιών σας.